Kliknij tutaj aby przejść do BrainMarket.cz

Syrop kokosowy

Klasyfikacja:
Další názvy:
Syrop kokosowy
Syrop kokosowy jest wytwarzany z masy znajdującej się wewnątrz kwiatów dojrzałych drzew kokosowych. Rolnicy nacinają te kwiaty, aby zebrać sok, który jest następnie gotowany w średniej temperaturze w celu usunięcia wszystkich szkodliwych bakterii i pozostałości. Do wzbogacenia smaku nie są potrzebne żadne dodatki, ponieważ nektar kokosowy jest naturalnie słodki sam w sobie. Ponieważ nektar ten jest całkowicie naturalny, organiczny, nierafinowany i wolny od konserwantów - większość składników odżywczych zostaje zachowana. W porównaniu do innych substancji słodzących, nektar kokosowy zawiera więcej witamin i minerałów. Weźmy dla porównania brązowy cukier. Nektar kokosowy zawiera dziesięć razy więcej cynku, cztery razy więcej magnezu i dwa razy więcej żelaza niż cukier brązowy. Ponadto jest bogaty w witaminy B1, B2, B3, B6 i witaminę C, a także średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe.

Znajdź kompozycję

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z