Podle písmene: W
Wodorotlenek glinu
Wodorotlenek amonu
Anizaldehyd
Annatto (Cl 75120)
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Glukozyd arachidylu
Aragonit
Papiernia Aralia
Aralia wysoka
Arginina
Arizéma amurská
Aronia czarna
Ascophyllum nodosum
Astaksantyna
Atractylis velco
Palma babassu
Bacillus coagulans
Szpak prawy
Barleria
Basil true
Anyż
Barszcz większy
Beheneth-10
Susany czarnookie
Ostrokrzew paragwajski
Chlorek behentrimonium
Wosk pszczeli Behenyl
Borokrzemian wapniowo-glinowy
Wodorotlenek wapnia
Wosk Candelilla
Wodorosty Sawtooth
Węglan dikaprylu
Węgiel drzewny
Włókno wydrążone
Wydrążona głowa renifera
Wiąz Gumojilm
Większy korzeń węża
Wysiew grochu
Wiąz
Wysiany szpinak
Witamina E
L-Walina
Wartość energetyczna
Węglan magnezu
Wodorowęglan sodu
Wiśnia pospolita
Woda kokosowa
Wierzba biała
Wapń
Witamina A
Witamina B1
Witamina B2
Witamina B5
Witamina B6
Witamina B7
Witamina B9
Witamina B11
Witamina B12
Witamina C
Witamina D
Włókno
Wodorosty Wakame
Woskowa mąka jęczmienna
Witamina B10
Witamina B4
Waleriana
Witamina K
Większy łopian
Witamina D3
Witamina K1
Wanilia
Winogrono płaskolistne
Wilczy mak
Węgiel aktywny
Woda dejonizowana
Wiosenny podglądacz
Wodorotlenek magnezu
Wiąz czerwony
Wosk Carnauba
Witamina K2
Wysiana rzodkiewka
Kwas alfa-linolenowy
Witamina D2
Węglowodany
Wayusa
Pantotenian D-wapnia
Węglan wapnia
Winian karnityny
Węglowodany
Woda oczyszczona
Chlorowodorek L-cysteiny
Chlorowodorek L-lizyny
Chlorowodorek L-histydyny
Wojownik japoński
Wino gronowe
Chlorofilina sodowo-magnezowa
Sól disodowa 5'-monofosforanu urydyny
Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP
Woda
Węgiel aktywowany z łupin orzecha kokosowego
PureWay-C
Woda z kwiatów głogu
Woda z liści Ribes Nigrum
Rokitnik zwyczajny - ekstrakt
Wyciąg z Cortusa Sibirica
Woda kwiatowa z rumianku
Woda z liści mięty pieprzowej
Woda z kwiatów limonki
Woda kwiatowa z aloesu cytrynowego
Woda kwiatowa z róży damasceńskiej
Olejek szałwiowo-geraniowy
Wodorotlenek sodu
Woda z owoców rokitnika zwyczajnego
Wierzba wąskolistna
Wąsatka brodata
Woda kwiatowa z chabra bławatka
Wodorotlenek potasu
Wosk pszczeli
Krzemian magnezowo-glinowy
Woda w willi
Western Kidneyberry
Wierzba czarna
Woda kwiatowa z rumianku
Woda kwiatowa z mięty pieprzowej
Woda z liści szałwii
Wysiany ogórek
Seskwiizostearynian poliglicerolu-2
Woda z liści rozmarynu
Woda z melisy
Branat ryżowy poliglicerolu-3
Woda kwiatowa z lawendy hybrydowej
Woda kwiatowa z gorzkiej pomarańczy
Werbena
Choroba Leśniowskiego-Crohna
Wrzody trawienne
Wodór cząsteczkowy
Winpocetyna
Winogrono Platypus
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.