Podle písmene: U
dimetosulfonian 2,3-diaminodihydropirazolo pirazolonu
Tensides
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Glukozyd arachidylu
Aragonit
Papiernia Aralia
Arizéma amurská
Aronia czarna
Ascophyllum nodosum
Astaksantyna
Atractylis velco
Palma babassu
Szpak prawy
Chlorek behentrimonium
Iron Beluga Beluga
Benedykt Medyczny
Boltcovitka - ucho Judasza
Benzoesan alkilu C12-15
Undecylenian glicerolu
Nieautentyczny żeń-szeń
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Naturalny trans-resweratrol
Ubichinol
Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G
PureWay-C
Układ endokannabinoidowy
Uwodniona krzemionka
Uwodorniony hydrolizat skrobi
Piołun czarnooki - ekstrakt
Kaprylan poliglicerolu-6
Kokosan poliglicerolu-3
Kaprylan poliglicerolu-4
Rycynooleinian poliglicerolu-6
Estry poliglicerolu-6 oleju sosnowego
Quaternium-91
Polyquaternium-37
Uwodorniony olej sojowy
Oleinian poliglicerolu-6
Oleinian poliglicerolu-10
Stearynian poliglicerolu-6
Dracocephalum Nutans - olej
Uwodorniony olej rycynowy
Dicytrynian/stearynian poliglicerolu-3
Uwodorniony cytrynian glicerydów palmowych
Polirycynooleinian poliglicerolu-3
Seskwiizostearynian poliglicerolu-2
Diizostearynian poliglicerolu-3
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Branat ryżowy poliglicerolu-3
Udar
Blog
Fisetyna: nowa nadzieja dla zdrowia komórek
Fisetyna jest naturalnym flawonoidem występującym w niektórych owocach i warzywach, takich jak truskawki, jabłka, kiwi, pomidory i cebula. Związek ten cieszy się rosnącym zainteresowaniem ze względu na jego potencjalne korzyści zdrowotne, szczególnie w obszarach starzenia się i wspierania funkcji komórkowych.
Błędy w pielęgnacji skóry
Właściwa pielęgnacja skóry jest kluczem do zdrowego i promiennego wyglądu. Jednak wiele osób popełnia błędy, które mogą uszkodzić lub pogorszyć stan skóry. Przyjrzyjmy się najczęstszym błędom, których należy unikać.
Prebiotyki: odżywianie dla jelit i zdrowia
Prebiotyki są jednym z najważniejszych czynników w utrzymaniu zdrowego układu trawiennego. W przeciwieństwie do probiotyków, które są bezpośrednio żywymi mikroorganizmami, prebiotyki są niestrawnym składnikiem żywności, który służy jako pożywienie dla pożytecznych bakterii w jelitach. Dlaczego są one tak ważne i gdzie możemy je znaleźć?
Naturalne substancje słodzące: Zdrowsza alternatywa dla cukru
Naturalne słodziki stają się coraz bardziej popularne jako alternatywa dla rafinowanego cukru. Oferują one słodki smak, ale często o niższej zawartości kalorii i lepszych właściwościach odżywczych. Ponadto mogą być łagodniejsze dla naszego organizmu i mniej obciążać poziom cukru we krwi. Jakie są rodzaje naturalnych substancji słodzących i co je wyróżnia?