Podle písmene: T
dimetosulfonian 2,3-diaminodihydropirazolo pirazolonu
Tlenek glinu
Tensides
Alkohol anyżowy
Annatto (Cl 75120)
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Guma arabska
Alkohol arachidylowy
Glukozyd arachidylu
Aragonit
Papiernia Aralia
Aralia cordata
Aralia wysoka
Argania ciernista
Arginina
Arizéma amurská
Aaron nieśmiały
Aronia czarna
Karczoch
Ascophyllum nodosum
Polipeptyd kwasu askorbinowego
Asparagopsis armata
Astaksantyna
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Awokado
Palma babassu
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Szpak prawy
Bakopa drobnolistna
Miotła Balmina
Masło shea
Bambus zwyczajny
Sproszkowana łodyga Bambusa arundinacea
Drzewo bananowe
Banksia serrata
Baobab Gregora
Baobab pierścieniowy
Baphia nitida
Barleria
Ziele bawełny
Bazylia święta
Basil true
Anyż
Barszcz większy
Beheneth-10
Susany czarnookie
Czarny kardamon
Liść ostrokrzewu
Ostrokrzew paragwajski
Chlorek behentrimonium
Tlenochlorek bizmutu
Boltcovitka - ucho Judasza
Trójglicerydy C10-18
Ester Peg-8 kwasu C12-20
Trójgliceryd kaprylowy/kaprynowy
Ceteareth - 20
Ceteth - 2
Trawa cytrynowa
Tlenek kokaminy
Trzcina cukrowa
Tlenek diaminopirymidyny
tosylan dimetylopabamidopropylu laurdimonu
Trzyczęściowy podwójny ząb
Tosylamid etylu
Beta-alanina
Trawa jęczmienna
Octan DL-alfa-tokoferylu
Tokoferole
Topper taniny
Tlenek magnezu
Taurynian magnezu
Nieautentyczny żeń-szeń
Tlenki żelaza
Truskawka
Treonian magnezu
Tauryna
Tribulus Terrestris
Acetylo-L-karnityna
Tryptofan
Tymianek pospolity
Truskawka pospolita
Acetylo-L-tyrozyna
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Tlenek wapnia
Naturalny trans-resweratrol
Beta-glukanaza
Tongkat Ali
TMG
L-teanina
Tłuszcze
Trójglicerydy
Traszka wąskolistna
The Baker
Pantotenian D-wapnia
TRAACS®
L-treonina
L-tyrozyna
Trójglicerydy średniołańcuchowe
Terpeny
Terpinolen
beta-pinen
Turmerony
Fitosom bio-kwercetyny
Toxicodendron succedaneum
Tiamina HCl
Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G
Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP
Zastrzeżona mieszanka EstroG-100
Triphala
Rokitnik zwyczajny - ekstrakt
Estry poliglicerolu-6 oleju sosnowego
Quaternium-91
Polyquaternium-37
Trimetikon fenylowy
Trilaurynian sacharozy
Palmitoyl Tripeptide-5
Tetraizostearynian pentaerytrytylu
Stearynian poliglicerolu-6
Dracocephalum Nutans - olej
Tabela żółta
Steareth-4
Trawa wielbłądzia
Heksapeptyd-11
Dicytrynian/stearynian poliglicerolu-3
Tlenek azotu
Seskwiizostearynian poliglicerolu-2
Diizostearynian poliglicerolu-3
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Branat ryżowy poliglicerolu-3
Triklosan
Testosteron
Tlenek cynku
Trihalometany
Oś jelito-mózg
Tetani
Trądzik
Twardzina układowa (SSc)
test czarnego konia
Sok wiśniowy
Cytrynian potasu
Cytrynian potasu
D-glukaran wapnia
Sól celtycka
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.