Podle písmene: R
Siarczan 2-amino-4-hydroksyetyloaminoanizolu
Siarczan 1-hydroksyetylo 4,5-diamino pirazolu
Siarczan 2,4-diaminofenoksyetanolu
Akrylany/C10-30 krosspolimer akrylanu alkilu
Akacja szaro-zielona
Rdestnica mniejsza aksamitna
Tensides
Annatto (Cl 75120)
Antokijczycy
Papiernia Aralia
Arizéma amurská
Aronia czarna
Ascophyllum nodosum
Polipeptyd kwasu askorbinowego
Astaksantyna
Atractylis velco
Palma babassu
Szpak prawy
Bakopa drobnolistna
Basil true
Anyż
Barszcz większy
Beheneth-10
Susany czarnookie
Ostrokrzew paragwajski
Chlorek behentrimonium
Kopolimer bis-oktylododecyl dimer dilinoleate/propanodiol
Trójglicerydy C10-18
Ester Peg-8 kwasu C12-20
Izoparafina C13-14
Borokrzemian wapniowo-glinowy
Ceteareth - 20
Rumianek niebieski
Rumianek rzymski
Rumianek żółty
D-Ryboza
Rosavin
Rozpuszczalny błonnik glukozowy
Różeniec górski (Rhodiola rosea)
Reishi
Resweratrol
Rutyna
Rokitnik zwyczajny
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Rozłożone sito
Rzeka Pistacji
Naturalny trans-resweratrol
Relora
Rutyna w proszku (źródło inne niż owoce cytrusowe)
Rabarbar
Sharp-PS®
Rozmaryn lekarski
Rybozyd nikotynamidu
PIRYDOKSAL-5-FOSFORAN
Chlorowodorek L-cysteiny
Chlorowodorek L-lizyny
Chlorowodorek L-histydyny
Chlorofilina sodowo-magnezowa
Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G
Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP
Zastrzeżona mieszanka EstroG-100
Rumianek prawdziwy
PureWay-C
Receptory kannabinoidowe
Rukiew wodna
Rokitnik zwyczajny - ekstrakt
Piołun czarnooki - ekstrakt
Rubus Sakhalinensis
Kaprylan poliglicerolu-6
Kokosan poliglicerolu-3
Kaprylan poliglicerolu-4
Rycynooleinian poliglicerolu-6
Róża z Daurian
Estry poliglicerolu-6 oleju sosnowego
Quaternium-91
Polyquaternium-37
Rododendron Adamsii
Oleinian poliglicerolu-6
Oleinian poliglicerolu-10
Palmitoyl Tripeptide-5
Karboksyaldehyd hydroksyizoheksylo-3-cykloheksenowy
Rokitnik zwyczajny
Stearynian poliglicerolu-6
Krzemian magnezowo-glinowy
Dracocephalum Nutans - olej
Steareth-4
Ryż basmati
Ryż jaśminowy
Rodzynki
Rycynooleinian cynku
Dicytrynian/stearynian poliglicerolu-3
Polirycynooleinian poliglicerolu-3
Seskwiizostearynian poliglicerolu-2
Diizostearynian poliglicerolu-3
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Branat ryżowy poliglicerolu-3
Róża z dzikiej róży
Refluks
Choroba Leśniowskiego-Crohna
Rdzeń nadskrzyżowaniowy
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.