Kliknij tutaj aby przejść do BrainMarket.cz

Znajdź kompozycję

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Podle písmene: R

Siarczan 2-amino-4-hydroksyetyloaminoanizolu Siarczan 1-hydroksyetylo 4,5-diamino pirazolu Siarczan 2,4-diaminofenoksyetanolu Akrylany/C10-30 krosspolimer akrylanu alkilu Akacja szaro-zielona Rdestnica mniejsza aksamitna Tensides Annatto (Cl 75120) Antokijczycy Papiernia Aralia Arizéma amurská Aronia czarna Ascophyllum nodosum Polipeptyd kwasu askorbinowego Astaksantyna Atractylis velco Palma babassu Szpak prawy Bakopa drobnolistna Basil true Anyż Barszcz większy Beheneth-10 Susany czarnookie Ostrokrzew paragwajski Chlorek behentrimonium Kopolimer bis-oktylododecyl dimer dilinoleate/propanodiol Trójglicerydy C10-18 Ester Peg-8 kwasu C12-20 Izoparafina C13-14 Borokrzemian wapniowo-glinowy Ceteareth - 20 Rumianek niebieski Rumianek rzymski Rumianek żółty D-Ryboza Rosavin Rozpuszczalny błonnik glukozowy Różeniec górski (Rhodiola rosea) Reishi Resweratrol Rutyna Rokitnik zwyczajny Bifidobacterium lactis (Bl-04) Rozłożone sito Rzeka Pistacji Naturalny trans-resweratrol Relora Rutyna w proszku (źródło inne niż owoce cytrusowe) Rabarbar Sharp-PS® Rozmaryn lekarski Rybozyd nikotynamidu PIRYDOKSAL-5-FOSFORAN Chlorowodorek L-cysteiny Chlorowodorek L-lizyny Chlorowodorek L-histydyny Chlorofilina sodowo-magnezowa Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP Zastrzeżona mieszanka EstroG-100 Rumianek prawdziwy PureWay-C Receptory kannabinoidowe Rukiew wodna Rokitnik zwyczajny - ekstrakt Piołun czarnooki - ekstrakt Rubus Sakhalinensis Kaprylan poliglicerolu-6 Kokosan poliglicerolu-3 Kaprylan poliglicerolu-4 Rycynooleinian poliglicerolu-6 Róża z Daurian Estry poliglicerolu-6 oleju sosnowego Quaternium-91 Polyquaternium-37 Rododendron Adamsii Oleinian poliglicerolu-6 Oleinian poliglicerolu-10 Palmitoyl Tripeptide-5 Karboksyaldehyd hydroksyizoheksylo-3-cykloheksenowy Rokitnik zwyczajny Stearynian poliglicerolu-6 Krzemian magnezowo-glinowy Dracocephalum Nutans - olej Steareth-4 Ryż basmati Ryż jaśminowy Rodzynki Rycynooleinian cynku Dicytrynian/stearynian poliglicerolu-3 Polirycynooleinian poliglicerolu-3 Seskwiizostearynian poliglicerolu-2 Diizostearynian poliglicerolu-3 Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2 Branat ryżowy poliglicerolu-3 Róża z dzikiej róży Refluks Choroba Leśniowskiego-Crohna Rdzeń nadskrzyżowaniowy

Blog

Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.