Podle písmene: P
1,3 - propanodiol
Annatto (Cl 75120)
Przeciwutleniacze
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Guma arabska
Alkohol arachidylowy
Glukozyd arachidylu
Aragonit
Papiernia Aralia
Aralia cordata
Aralia wysoka
Arginina
Arizéma amurská
Aaron nieśmiały
Aronia czarna
Karczoch
Ascophyllum nodosum
Polipeptyd kwasu askorbinowego
Asparagopsis armata
Astaksantyna
Atractylis velco
Palma babassu
Badiaga Fluviatilis
Szpak prawy
Masło shea
Basil true
Anyż
Barszcz większy
Beheneth-10
Susany czarnookie
Ostrokrzew paragwajski
Chlorek behentrimonium
Kopolimer bis-oktylododecyl dimer dilinoleate/propanodiol
Przybrzeżny bluegrass
Ester Peg-8 kwasu C12-20
Izoparafina C13-14
Borokrzemian wapniowo-glinowy
Palmitynian cetylu
Prolina kokoilowa
Proszek krystaliczny
Palma daktylowa po prawej
Pochodne celulozy
Pennywort
Palmitynian dekstryny
Pirofosforan disodu
Podział
Potas
Palmitynian glicerolu
Pestki dyni
Proteaza
Pullanase
Protodioscyna
Psyllium
Pyłek pszczeli
Peak myrobalanus
Płatki żytnie
P-metoksycynamonian izoamylu
Palmitynian izopropylu
Pau D'Arco
Pokrzywa afrykańska
L-Prolina
Porost
Papaina
Probiotyki i prebiotyki
Piperyna
Pterostilben
Punicalaginas
Pikolinian cynku
Piołun
Pierwiosnek wiosenny
Palmitynian askorbylu
Pietruszka
Prysznic z arniki
Pęcherz moczowy
Pektyna
Pektynaza
Piołun
Pepsyna
PepZin Gl®
Proszek z owoców papai
Proszek ryżowy
Powłoka softgel
Płynna koloidalna mieszanka minerałów
Powłoka wegetariańska
Pieprz cayenne
Propolis pszczeli
Proscurium medical
Pantotenian D-wapnia
Pregnenolon
Pikolinian chromu
Parabeny
D-pantotenian wapnia
Sharp-PS®
PepZin GI™
Pomelo
Płatki kokosowe
PABA
Proszek jęczmienny
PIRYDOKSAL-5-FOSFORAN
CDP-Cholina
Alfa-Pinen
beta-pinen
Polifenole
Proantocyjanidyny
Proteaza DPPIV
Pantetyna
Polifenole z ekstraktu jabłkowego
Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP
Peptydy kolagenowe TruMarine®
PureWay-C
PQQ
PVP
Piołun czarnooki - ekstrakt
Parfemace
Kaprylan poliglicerolu-6
Kokosan poliglicerolu-3
Kaprylan poliglicerolu-4
Rycynooleinian poliglicerolu-6
Pantenol
Estry poliglicerolu-6 oleju sosnowego
Palmitynian retinylu
PCA
Polyquaternium-37
Polipeptydy drożdżowe
Oleinian poliglicerolu-6
Oleinian poliglicerolu-10
Palmitynian sacharozy
Palmitoyl Tripeptide-5
Platyna koloidalna
Pullulan
Polietylen
Proszek malinowy
Polipeptydy kwasu askorbinowego/kwasu ferulowego/kwasu cytrynowego/cytrusa Aurantifolia
Poliakrylan sodu
Proszek z pestek moreli
Stearynian poliglicerolu-6
Polisorbat 20
Perilla zaroślowa
Dracocephalum Nutans - olej
Pcháč
Proszek z łupin orzeszków piniowych
PEG-75 Olej z prawoślazu lekarskiego
Palmitynian sodu
Przytułek dla ubogich Daisy
Pekany
Płatki owsiane
Pallad
Policosanol
Perkoz dwuczuby
Heksapeptyd-11
Dicytrynian/stearynian poliglicerolu-3
Pyłek Perga
Polirycynooleinian poliglicerolu-3
Seskwiizostearynian poliglicerolu-2
Diizostearynian poliglicerolu-3
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Branat ryżowy poliglicerolu-3
Proszek ryżowy
Pestycydy
Pomidor jadalny
Papryczki chili
Progesteron
Przeziębienia
PUFA
Cytrynian potasu
Cytrynian potasu
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.