Podle písmene: O
dimetosulfonian 2,3-diaminodihydropirazolo pirazolonu
Akacja szaro-zielona
Oligosacharyd alfa glukanu
Jonon alfa-izometylu
Tensides
Annatto (Cl 75120)
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Glukozyd arachidylu
Aragonit
Papiernia Aralia
Argania ciernista
Arizéma amurská
Aronia czarna
Ascophyllum nodosum
Polipeptyd kwasu askorbinowego
Astaksantyna
Atractylis velco
Palma babassu
Szpak prawy
Miotła Balmina
Ostrokrzew paragwajski
Chlorek behentrimonium
Benzofenon-1
Benzofenon-9
Kopolimer bis-oktylododecyl dimer dilinoleate/propanodiol
Boltcovitka - ucho Judasza
Octan butylu
Trójglicerydy C10-18
Benzoesan alkilu C12-15
Izoparafina C13-14
Borokrzemian wapniowo-glinowy
oliwian cetearylu
Owoc chlebowca różnolistnego
Oleinian glicerolu
Octan DL-alfa-tokoferylu
Omega 3
Olejek eteryczny z kolendry
Olejek eteryczny z cytryny
Olejek eteryczny z pomarańczy
Olejek eteryczny z limonki
Olejek eteryczny neroli
Olejek eteryczny cynamonowy
Olejek eteryczny z gałki muszkatołowej
Olejek eteryczny z czosnku
Olej z granatów
Olejek eteryczny z rumianku
Oliwki Nocellara
Ornityna
Ostropest plamisty
Owies
Olej MCT
Otręby ryżowe
Oliwa z oliwek
Orzech włoski
Olejek geraniowy
L-Ornityna
Orzech czarny
Olej z wątroby dorsza
Olej lniany
Olej z kryla
Olej z oregano
Opuncja figowa
Ocet jabłkowy
Oksybenzon
Acetylo-L-karnityna
Olej kokosowy
Acetylo-L-tyrozyna
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Olej z pestek dyni
Olej z kopru włoskiego
Indol 3-karbinol
Olej z kryla Neptune
Organiczny Dong Quai
Organiczny syrop z tapioki
Organiczny cukier trzcinowy
Olejek z mięty pieprzowej
Olejek imbirowy
Olej z awokado
Oregano
Olej czosnkowy
Pantotenian D-wapnia
Olej sojowy
Menachinon-7
Menachinon-4
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
Omega 6
Omega 7
Omega 9
Organiczny Pacran® (żurawina)
PIRYDOKSAL-5-FOSFORAN
Chlorowodorek L-cysteiny
Chlorowodorek L-lizyny
Chlorowodorek L-histydyny
Fitosom bio-kwercetyny
Chlorofilina sodowo-magnezowa
Sól disodowa 5'-monofosforanu urydyny
Organiczny seler w proszku
Organiczna cebula w proszku
Organiczna marchew w proszku
Organiczna pietruszka w proszku
Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G
Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP
Olej słonecznikowy
Zastrzeżona mieszanka EstroG-100
OptiMSM
Olej z krokosza barwierskiego
Rokitnik zwyczajny - ekstrakt
Olej żurawinowy
Olej z owoców rokitnika zwyczajnego
Piołun czarnooki - ekstrakt
Kaprylan poliglicerolu-6
Kokosan poliglicerolu-3
Kaprylan poliglicerolu-4
Rycynooleinian poliglicerolu-6
Estry poliglicerolu-6 oleju sosnowego
Olej z kiełków pszenicy
Olejek szałwiowy
Polyquaternium-37
Olejek eteryczny z jałowca
Olejek cytrynowy
Olej amarantusowy
Olej pieprzowy
Olej z piołunu
Olejek eukaliptusowy
Ostropest trąbił
Olejek szałwiowo-geraniowy
Oleinian poliglicerolu-6
Oleinian poliglicerolu-10
Octan tokoferolu
Oktylododekanol
Olej roślinny
Palmitoyl Tripeptide-5
Karboksyaldehyd hydroksyizoheksylo-3-cykloheksenowy
Olej rycynowy
Olej palmowy
Olej porzeczkowy
Stearynian poliglicerolu-6
Krzemian magnezowo-glinowy
Olejek eteryczny z rozmarynu
Olej malinowy
Olej z morwy białej
Olej cedrowy Atlas
Olej makadamia
Olejek cynamonowy
Olej konopny
Olejek goździkowy
Olejek z drzewa herbacianego
Olej Nimba
Dracocephalum Nutans - olej
Olej lniany
Olej kameliowy
Olej z fasoli
Olejek bergamotowy
Olejek z mięty pieprzowej
Olej z trawy cytrynowej
Olej z pestek winogron
Olej z pomelo
Owoce jałowca syberyjskiego
Olejek z gorzkiej pomarańczy
Olej z owoców wawrzynu szlachetnego
Olej rzepakowy
Olejek lawendowy medyczny
Olejek lawendowy
Olejek grejpfrutowy
Olejek mandarynkowy
Olejek eteryczny Kananga
Olejek eteryczny z paczuli
Olej z prawoślazu lekarskiego
Olej arganowy
Oktenylobursztynian skrobi sodowej
Olejek eteryczny z drzewa różanego
Olej jojoba
Olej brokułowy
Olej z trawy wielbłądziej
Olejek eteryczny cyprysowy
Olejek eteryczny Citronella
Olejek eteryczny z rumianku
Olejek eteryczny z mięty zielonej
Orzechy laskowe
Orzechy makadamia
Orzeszek ziemny
Ocet kokosowy
Olej morelowy
Dicytrynian/stearynian poliglicerolu-3
Olejek eteryczny z mirry
Olej migdałowy
Polirycynooleinian poliglicerolu-3
Seskwiizostearynian poliglicerolu-2
Olej tamanu
Diizostearynian poliglicerolu-3
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Olejek eteryczny petitgrain
Olejek wetiwerowy
Oliwoamfooctan sodu
Oleinian glicerolu PCA
Branat ryżowy poliglicerolu-3
Oliwian sorbitanu
ORAC
Octisalate
Oktokrylen
Oktynoksat
Orzeszki piniowe
Oś jelito-mózg
Olejek eteryczny
Olejek szałwiowy
Osteoporoza
Choroba Leśniowskiego-Crohna
Ostry zawał mięśnia sercowego
Oksytocyna
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.