Podle písmene: M
2 - metylorezorcynol
dimetosulfonian 2,3-diaminodihydropirazolo pirazolonu
Alkohol anyżowy
Annatto (Cl 75120)
Przeciwutleniacze
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Papiernia Aralia
Arizéma amurská
Aronia czarna
Karczoch
Ascophyllum nodosum
Polipeptyd kwasu askorbinowego
Astaksantyna
Atractylis velco
Palma babassu
Szpak prawy
Miotła Balmina
Masło shea
Baobab pierścieniowy
Basil true
Anyż
Barszcz większy
Beheneth-10
Susany czarnookie
Ostrokrzew paragwajski
Chlorek behentrimonium
Metosiarczan behentrimonium
Kopolimer bis-oktylododecyl dimer dilinoleate/propanodiol
Borokrzemian wapniowo-glinowy
Mewa pospolita czarnogrzbieta
Mleczan etylu
Metoksycynamonian etyloheksylu
Mleczan palmitynianu glicerolu
Musztarda polna
D-mannoza
D-Mannitol
MHB
Melisa
Młoda pszenica
P-metoksycynamonian izoamylu
mirystynian izopropylu
Magnez
Miłorząb dwuklapowy
Miedź
Mangan
MSM
Mahonia ostrolistna
Mącznica lekarska
Molibden
L-metionina
Maca peruviana
Melatonina
Moringa oleodendron
Mniszek lekarski
Maitake
Monohydrat kreatyny
Mięta pieprzowa
Marsdnie Kondurangova
Mochine peruviana
Majeranek
Miejska poczwarka
Marchew
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Mydlnica lekarska
Maliny - liście
Modyfikowana celuloza
Marchew w proszku
Mąka ryżowa
SAM-e
Muira Puama
Młoda pszenica
Masticha
Maltase
Mucuna pruriens
Miód manuka
KSM-66® Ashwagandha
Metylokobalamina
4-metylobenzyliden
Maltodekstryna
Menachinon-7
Menachinon-4
2-METYLOREZORNICOL
Matcha
Mircen
Mieszanka Macuguard
Fitosom bio-kwercetyny
MK7 K2VITAL®DELTA
Chlorofilina sodowo-magnezowa
Sól disodowa 5'-monofosforanu urydyny
Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G
Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP
Zastrzeżona mieszanka EstroG-100
Magnolie
Morwa
Magtein®
Mleko kokosowe
Mieszanka Meratrim
Mleczko pszczele
Mentol
Mentha Arvensis
Mech zaroślowy
Mleczan sodu
Quaternium-91
Metosiarczan cetrymonium
Polyquaternium-37
Miód
Palmitoyl Tripeptide-5
Mika
Krzemian magnezowo-glinowy
Dracocephalum Nutans - olej
Mleko jaka
Metosiarczan disteroiloetylohydroksyetylomonu
Matricaria wąskolistna
Maqui
Mango
Morela
Monter rurociągów
MEA
Mąka kokosowa
Maltitol
Maślan
Oś jelito-mózg
Masło kakaowe
Mleko w proszku
Masa kakaowa
Mąka z tapioki
Mikrobiom
Mikrobiota
Mgła mózgowa
Migrena
MUFA
Melanopsyna
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.