Kliknij tutaj aby przejść do BrainMarket.cz

Znajdź kompozycję

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Podle písmene: M

2 - metylorezorcynol dimetosulfonian 2,3-diaminodihydropirazolo pirazolonu Alkohol anyżowy Annatto (Cl 75120) Przeciwutleniacze Antokijczycy Apatit Aphanizomenon flos-aquae Papiernia Aralia Arizéma amurská Aronia czarna Karczoch Ascophyllum nodosum Polipeptyd kwasu askorbinowego Astaksantyna Atractylis velco Palma babassu Szpak prawy Miotła Balmina Masło shea Baobab pierścieniowy Basil true Anyż Barszcz większy Beheneth-10 Susany czarnookie Ostrokrzew paragwajski Chlorek behentrimonium Metosiarczan behentrimonium Kopolimer bis-oktylododecyl dimer dilinoleate/propanodiol Borokrzemian wapniowo-glinowy Mewa pospolita czarnogrzbieta Mleczan etylu Metoksycynamonian etyloheksylu Mleczan palmitynianu glicerolu Musztarda polna D-mannoza D-Mannitol MHB Melisa Młoda pszenica P-metoksycynamonian izoamylu mirystynian izopropylu Magnez Miłorząb dwuklapowy Miedź Mangan MSM Mahonia ostrolistna Mącznica lekarska Molibden L-metionina Maca peruviana Melatonina Moringa oleodendron Mniszek lekarski Maitake Monohydrat kreatyny Mięta pieprzowa Marsdnie Kondurangova Mochine peruviana Majeranek Miejska poczwarka Marchew Bifidobacterium lactis (Bl-04) Mydlnica lekarska Maliny - liście Modyfikowana celuloza Marchew w proszku Mąka ryżowa SAM-e Muira Puama Młoda pszenica Masticha Maltase Mucuna pruriens Miód manuka KSM-66® Ashwagandha Metylokobalamina 4-metylobenzyliden Maltodekstryna Menachinon-7 Menachinon-4 2-METYLOREZORNICOL Matcha Mircen Mieszanka Macuguard Fitosom bio-kwercetyny MK7 K2VITAL®DELTA Chlorofilina sodowo-magnezowa Sól disodowa 5'-monofosforanu urydyny Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP Zastrzeżona mieszanka EstroG-100 Magnolie Morwa Magtein® Mleko kokosowe Mieszanka Meratrim Mleczko pszczele Mentol Mentha Arvensis Mech zaroślowy Mleczan sodu Quaternium-91 Metosiarczan cetrymonium Polyquaternium-37 Miód Palmitoyl Tripeptide-5 Mika Krzemian magnezowo-glinowy Dracocephalum Nutans - olej Mleko jaka Metosiarczan disteroiloetylohydroksyetylomonu Matricaria wąskolistna Maqui Mango Morela Monter rurociągów MEA Mąka kokosowa Maltitol Maślan Oś jelito-mózg Masło kakaowe Mleko w proszku Masa kakaowa Mąka z tapioki Mikrobiom Mikrobiota Mgła mózgowa Migrena MUFA Melanopsyna

Blog

Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.