Podle písmene: L
dimetosulfonian 2,3-diaminodihydropirazolo pirazolonu
Akrylany/C10-30 krosspolimer akrylanu alkilu
Alfa-hydroksykwasy
Lucerna
Jonon alfa-izometylu
Laurylosiarczan amonu
Tensides
Alkohol anyżowy
Annatto (Cl 75120)
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Guma arabska
Alkohol arachidylowy
Glukozyd arachidylu
Aragonit
Papiernia Aralia
Aralia cordata
Aralia wysoka
Argania ciernista
Arginina
Arizéma amurská
Aaron nieśmiały
Aronia czarna
Karczoch
Ascophyllum nodosum
Polipeptyd kwasu askorbinowego
Asparagopsis armata
Astaksantyna
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Awokado
Palma babassu
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Szpak prawy
Bakopa drobnolistna
Miotła Balmina
Masło shea
Bambus zwyczajny
Sproszkowana łodyga Bambusa arundinacea
Drzewo bananowe
Banksia serrata
Baobab Gregora
Baobab pierścieniowy
Baphia nitida
Barleria
Ziele bawełny
Bazylia święta
Basil true
Anyż
Barszcz większy
Beheneth-10
Susany czarnookie
Czarny kardamon
Liść ostrokrzewu
Ostrokrzew paragwajski
Chlorek behentrimonium
Kopolimer bis-oktylododecyl dimer dilinoleate/propanodiol
Boltcovitka - ucho Judasza
Las bukowy
Trójglicerydy C10-18
Benzoesan alkilu C12-15
Jabłczan Dl-C12-13 alkilu
Letni dąb
Laurynian glicerolu
Linoleinian glicerolu
L-Leucyna
Octan DL-alfa-tokoferylu
List Damiana
L-izoleucyna
L-Walina
Laktaza
Lipaza
Alfa-ketoglutaran L-argininy
L-askorbinian magnezu
Laurynian izoamylu
L-arginina
L-Ornityna
L-glutamina
Lukrecja łysa
L-karnozyna
L-metionina
L-Prolina
Likopen
Luteina
Lecytyna słonecznikowa
Acetylo-L-karnityna
Lawenda lekarska
L-leucyna
L-Lizyna
Lactobacillus acidophilus
Acetylo-L-tyrozyna
Alfa-galaktozydaza (z Aspergillus niger)
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Indol 3-karbinol
Lactobacillus casei
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus salivarius
Maliny - liście
Naturalny trans-resweratrol
L-teanina
Lacotbacillus rhamnosus
Kwas alfa-linolenowy
L-selenometionina
Latający wiąz
Lit
L-askorbinian wapnia
Lecytyna sojowa
LipoSan ULTRA ®
L-askorbinian magnezu
5-LOXIN®
L-treonina
L-fenyloalanina
L-tyrozyna
Jeżyna - liście
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus Gasseri
Lactobacillus bulgaricus
Laktony terpenoidowe
Lactobacillus fermentum
Lactobacillus reuteri
PIRYDOKSAL-5-FOSFORAN
Chlorowodorek L-cysteiny
Chlorowodorek L-lizyny
Chlorowodorek L-histydyny
L-seryna
Limonen
Linalool
Alfa-Pinen
Leucoselect®
Liść karczocha
Chlorofilina sodowo-magnezowa
Liposomalna witamina C
L-alanina
Laurynian wapnia
Sól disodowa 5'-monofosforanu urydyny
Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G
Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP
Liść oliwny
Lilia cynamonowa
Lactobacillus helveticus
Liliowy dziki
LipoCellTech
Lutemax 2020
Liść Neem
Lophanthus anisatus
Laminaria angustata
Kaprylan poliglicerolu-6
Kokosan poliglicerolu-3
Kaprylan poliglicerolu-4
Rycynooleinian poliglicerolu-6
Estry poliglicerolu-6 oleju sosnowego
Polyquaternium-37
Olejek szałwiowo-geraniowy
Laurynian sacharozy
Oleinian poliglicerolu-6
Oleinian poliglicerolu-10
Linolenian glicerolu
Lecytyna
Palmitoyl Tripeptide-5
Karboksyaldehyd hydroksyizoheksylo-3-cykloheksenowy
Stearynian poliglicerolu-6
Lepka olcha
Dracocephalum Nutans - olej
Laurylosulfobursztynian disodowy
Lizolecytyna
Dicytrynian/stearynian poliglicerolu-3
Limonka
Licheń większy
Polirycynooleinian poliglicerolu-3
Seskwiizostearynian poliglicerolu-2
Lewulinian sodu
Diizostearynian poliglicerolu-3
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Lauroiloglutaminian sodu
Lauroilosarkozynian sodu
Branat ryżowy poliglicerolu-3
Lactobacillus acidophillus
Alfa-ketoglutaran ornityny
Lignany
Laurylosiarczan sodu
Lucuma
Oś jelito-mózg
Liofilizacja
Choroba Leśniowskiego-Crohna
Lepki
Sok wiśniowy
Cytrynian potasu
Cytrynian potasu
D-glukaran wapnia
Sól celtycka
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.