Podle písmene: K
3 - kamfora benzylidenowa
Kwaśny pomarańczowy 3
Akrylany/C10-30 krosspolimer akrylanu alkilu
Akacja szaro-zielona
Kopolimery akrylanowe
Kapiący aloes
Anizaldehyd
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aralia wysoka
Arizéma amurská
Aronia czarna
Karczoch
Ascophyllum nodosum
Astaksantyna
Atractylis velco
Palma babassu
Szpak prawy
Drzewo bananowe
Basil true
Anyż
Barszcz większy
Beheneth-10
Susany czarnookie
Czarny kardamon
Liść ostrokrzewu
Ostrokrzew paragwajski
Chlorek behentrimonium
Chińska belamkanda
Iron Beluga Beluga
Benedykt Medyczny
Kwas benzoesowy
Kopolimer bis-oktylododecyl dimer dilinoleate/propanodiol
Boltcovitka - ucho Judasza
Klatka sosnowa
Kopolimer olejowy Brassica Campestris/Aleurites fordi
Kapusta zielona
Benzoesan alkilu C12-15
Borokrzemian wapniowo-glinowy
Kapryl/kapramidopropylobetaina
Karbomer
Kaprylan/kaprylan kokosowy
Kwas kokosowy
Kawowy olejek zapachowy
Kwas dehydrooctowy
Kwas etidronowy
Koper włoski
Kambodżańskie Garcinie
Kaprylan glicerolu
Kapsułki HPMC
Koniczyna goździkowa
Kwas alfa liponowy
Kwiat róży damasceńskiej
Kmin egipski
Kozieradka grecka siano
Alfa-ketoglutaran L-argininy
Kwas glutaminowy
Kwas hialuronowy
Kolagen
Kokos
Kwas oleinowy
Ksylitol
Kurkuma
Kwas kaprylowy
L-karnozyna
Kolagen rybi
Koriol
Koenzym Q10
Kombucha
Karnozyna z cynkiem
Kreatyna
Krwawnik
Kwas linolowy
Kardamon
Kryptoksantyna
Kawa arabska
Konwalia
Kolendra
Kapsułka pasty kokosowej
Koniczyna
Kruszyna pospolita
Korzeń kminku
Karczoch zwyczajny
Kalina
Konopie polne
Kminek Shabby
Indol 3-karbinol
Kakao
Karagen
Koncentrat oleju czosnkowego
Kwas cytrynowy
Kwas fulwowy
Krzemionka
Kroskarmeloza sodowa
Ksylanaza
Kapsułki żelatynowe
Kryptoksantyna
Koniczyna łąkowa
Kwaśna wiśnia
Kwas alfa-linolenowy
Kwas jabłkowy
Krzem
Kwercetyna
Kwas treonowy
Kwas rozmarynowy
Kryptoksantyna
Katuaba
Konwalia wodna
Kudzu
KSM-66® Ashwagandha
Kutki
Kofeina
Kwas elagowy
Kwas hydroksycytrynowy (HCA)
Kwas stearynowy
Karob
Kwas asparaginowy
Krzemian magnezu
Kalorie
PIRYDOKSAL-5-FOSFORAN
Chlorowodorek L-cysteiny
Chlorowodorek L-lizyny
Kurkuminoidy
Chlorowodorek L-histydyny
b-kariofilen
Kannabinoid CBN
Kannabinoid CBG
Kannabinoid CBV
Kannabinoidy
Fitosom bio-kwercetyny
Kwas hydroksycytrynowy
Kolagen typu I i III
Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G
Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP
Kolagen rybi typu I
Zastrzeżona mieszanka EstroG-100
Krzemian wapnia
Kwas askorbinowy QC
Kwas Cordyceps
Rokitnik zwyczajny - ekstrakt
Piołun czarnooki - ekstrakt
Komonice białe
Kaprylan poliglicerolu-6
Kokosan poliglicerolu-3
Kaprylan poliglicerolu-4
Kwas mlekowy
Kwas fulwowy
Kwas sorbowy
Kokosiarczan sodu
Kakost Siberian
Kwas salicylowy
Karmel
Kaprylan sorbitanu
Olejek szałwiowo-geraniowy
Krosspolimer dimetikonowy
Kanolan fitosterylu
Karbomer sodu
Kostrzewa ałtajska
Karboksyaldehyd hydroksyizoheksylo-3-cykloheksenowy
Kumarin
Krzemian magnezowo-glinowy
Kanadyjska Vodilka
Kominiarz
Kurkumina
Kokoinian sodu
Kokoamfooctan sodu
Kasza manna
Koci pazur
Koła z nakrętkami
Heksapeptyd-11
Seskwiizostearynian poliglicerolu-2
Kwas polihydroksystearynowy
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Kwas cynamonowy
Ksenoestrogeny
Ksenobiotyki
Alfa-ketoglutaran ornityny
Karotenoidy
Katechiny
Kwas paraaminobenzoesowy
Kwas solny
Kapsaicyna
Kapsułki Enterosolvent
Kwas fitynowy
Kortyzol
Choroba Leśniowskiego-Crohna
Komórki T
Kwas masłowy
Kwas laurynowy
Kwas benzoesowy
Kwas galusowy
Blog
Fisetyna: nowa nadzieja dla zdrowia komórek
Fisetyna jest naturalnym flawonoidem występującym w niektórych owocach i warzywach, takich jak truskawki, jabłka, kiwi, pomidory i cebula. Związek ten cieszy się rosnącym zainteresowaniem ze względu na jego potencjalne korzyści zdrowotne, szczególnie w obszarach starzenia się i wspierania funkcji komórkowych.
Błędy w pielęgnacji skóry
Właściwa pielęgnacja skóry jest kluczem do zdrowego i promiennego wyglądu. Jednak wiele osób popełnia błędy, które mogą uszkodzić lub pogorszyć stan skóry. Przyjrzyjmy się najczęstszym błędom, których należy unikać.
Prebiotyki: odżywianie dla jelit i zdrowia
Prebiotyki są jednym z najważniejszych czynników w utrzymaniu zdrowego układu trawiennego. W przeciwieństwie do probiotyków, które są bezpośrednio żywymi mikroorganizmami, prebiotyki są niestrawnym składnikiem żywności, który służy jako pożywienie dla pożytecznych bakterii w jelitach. Dlaczego są one tak ważne i gdzie możemy je znaleźć?
Naturalne substancje słodzące: Zdrowsza alternatywa dla cukru
Naturalne słodziki stają się coraz bardziej popularne jako alternatywa dla rafinowanego cukru. Oferują one słodki smak, ale często o niższej zawartości kalorii i lepszych właściwościach odżywczych. Ponadto mogą być łagodniejsze dla naszego organizmu i mniej obciążać poziom cukru we krwi. Jakie są rodzaje naturalnych substancji słodzących i co je wyróżnia?