Podle písmene: I
Siarczan 2-amino-4-hydroksyetyloaminoanizolu
dimetosulfonian 2,3-diaminodihydropirazolo pirazolonu
Siarczan 1-hydroksyetylo 4,5-diamino pirazolu
Siarczan 2,4-diaminofenoksyetanolu
Jonon alfa-izometylu
Alkohol anyżowy
Annatto (Cl 75120)
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Guma arabska
Alkohol arachidylowy
Papiernia Aralia
Aralia wysoka
Argania ciernista
Arizéma amurská
Aaron nieśmiały
Aronia czarna
Karczoch
Ascophyllum nodosum
Polipeptyd kwasu askorbinowego
Astaksantyna
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Awokado
Palma babassu
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Szpak prawy
Bakopa drobnolistna
Miotła Balmina
Masło shea
Bambus zwyczajny
Sproszkowana łodyga Bambusa arundinacea
Drzewo bananowe
Banksia serrata
Baobab Gregora
Baobab pierścieniowy
Baphia nitida
Barleria
Ziele bawełny
Bazylia święta
Basil true
Anyż
Barszcz większy
Beheneth-10
Susany czarnookie
Czarny kardamon
Liść ostrokrzewu
Ostrokrzew paragwajski
Chlorek behentrimonium
Iron Beluga Beluga
Bis-aminopropylodimetikon
Kopolimer bis-oktylododecyl dimer dilinoleate/propanodiol
Boltcovitka - ucho Judasza
Trójglicerydy C10-18
Benzoesan alkilu C12-15
Izoparafina C13-14
Borokrzemian wapniowo-glinowy
L-izoleucyna
Izolat białka jaja kurzego
Immunoglobina G
Nieautentyczny żeń-szeń
Izolat białka serwatkowego
Imbir medyczny
Ibisek
Imidazolidynylomocznik
Indygofera tinctoria
Inulina
Izobutan
Izoeugenol
Isopogon
Izostearamid MIPA
Inozytol
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Indol 3-karbinol
Maliny - liście
Pantotenian D-wapnia
Menachinon-7
Menachinon-4
PIRYDOKSAL-5-FOSFORAN
Immunoglobulina
Fitosom bio-kwercetyny
Chlorofilina sodowo-magnezowa
Sól disodowa 5'-monofosforanu urydyny
Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G
Zastrzeżona mieszanka EstroG-100
Irvingia gabonensis
Rokitnik zwyczajny - ekstrakt
Piołun czarnooki - ekstrakt
Izomerat węglowodanów
Kaprylan poliglicerolu-6
Kokosan poliglicerolu-3
Kaprylan poliglicerolu-4
Rycynooleinian poliglicerolu-6
Bis-cetearyloamodimetikon
Estry poliglicerolu-6 oleju sosnowego
Quaternium-91
Polyquaternium-37
Islandzki Puccini
Olejek szałwiowo-geraniowy
Oleinian poliglicerolu-6
Oleinian poliglicerolu-10
Palmitoyl Tripeptide-5
Karboksyaldehyd hydroksyizoheksylo-3-cykloheksenowy
Stearynian poliglicerolu-6
Krzemian magnezowo-glinowy
Bis (C13-15 alkoksy) PG-modimetikon
Dicytrynian/stearynian poliglicerolu-3
Polirycynooleinian poliglicerolu-3
Izostearynian sorbitanu
Seskwiizostearynian poliglicerolu-2
Diizostearynian poliglicerolu-3
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Branat ryżowy poliglicerolu-3
INCI
Oś jelito-mózg
Choroba Leśniowskiego-Crohna
Indeks glikemiczny
Indeks glikemiczny
Sok wiśniowy
Cytrynian potasu
Cytrynian potasu
D-glukaran wapnia
Sól celtycka
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.