Podle písmene: H
3 - heksenol
Siarczan 1-hydroksyetylo 4,5-diamino pirazolu
1,2 - heksanodiol
4 - hydroksypropyloamino-3 - nitrofenol
6 - hydroksyindole
Alfa-hydroksykwasy
Annatto (Cl 75120)
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Papiernia Aralia
Arizéma amurská
Ascophyllum nodosum
Polipeptyd kwasu askorbinowego
Astaksantyna
Atractylis velco
Palma babassu
Baobab pierścieniowy
Basil true
Anyż
Barszcz większy
Beheneth-10
Susany czarnookie
Ostrokrzew paragwajski
Chlorek behentrimonium
Ceteareth - 20
Ceteth - 2
Hop obrotowy
Haematococcus pluvialis
Harpagophytum procumbnes
Hektoryt
Heliotropina
Hippophae Rhamnoidesamidopropylobetaina
Histydyna
Hawthorn jednomiejscowy
Honeybush
Hydrolizowany koncentrat serwatki
Hydroksyprolina
5-HTP
Homary
Hericium
Histamina
Hyzop lekarski
Heart Lime
Heartwort
Halucha wodna
Hawk Hairy
Hemicelulaza
Hydrolizowany kolagen typu II
Hydrolizowany kolagen typu III
Hypromelosa
Huperzine A
Homosolat
Sharp-PS®
Menachinon-7
Menachinon-4
Chlorowodorek L-cysteiny
Chlorowodorek L-lizyny
Chlorowodorek L-histydyny
Hydrolizowany kolagen typu I i III (bydlęcy)
Hesperydyna
Hydroksypropyloceluloza
a-humulen
Chlorofilina sodowo-magnezowa
hydrolizowany kolagen typu I
Herbaciany proch strzelniczy
Hialuronian sodu
Hydrolizowane białko pszenicy
Hydrolizowane białko roślinne
Hydrolizowane białko ryżowe
Hydroksyetyloceluloza
Hydroksycytronellal
Karboksyaldehyd hydroksyizoheksylo-3-cykloheksenowy
Dracocephalum Nutans - olej
Hydrolizowane białko łubinu
Steareth-4
hydroksypropyl kokodimonu hydrolizat białka pszenicy
Hydrolizowana skrobia kukurydziana
Heksapeptyd-11
Hydrolizowany algin
Hydrolizowane estry jojoba
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Homosalat
Herbicydy
Helicobacter pylori
Choroba Leśniowskiego-Crohna
Hiperkalcemia
Homeostaza
Hipoglikemia
Hiperglikemia
Hydroksyprolina
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.