Podle písmene: G
Glicyryzynian amonu
Annatto (Cl 75120)
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Guma arabska
Glukozyd arachidylu
Papiernia Aralia
Arizéma amurská
Aronia czarna
Ascophyllum nodosum
Polipeptyd kwasu askorbinowego
Astaksantyna
Atractylis velco
Palma babassu
Szpak prawy
Banksia serrata
Chlorek behentrimonium
Glinka bentonitowa
Glikol butylenowy
Trójglicerydy C10-18
Ester Peg-8 kwasu C12-20
Borokrzemian wapniowo-glinowy
Glikol kaprylowy
Glukozyd kaprylowy/kaprylowy
Glikozydy kaprylowe/kaprylylowe z otrębów pszennych/słomy
Guma celulozowa
Glukozyd cetearylowy
Grey Cist
Glukozyd kokosowy
Glukozyd decylowy
Guma dehydroksantanowa
Glicyryzynian dipotasowy
Glutaminian kokoilowy disodu
Gotowe
Galactoarabinan
Galgan medyczny
Gardenia jaśmin
Gastrodia podwyższona
Geraniol
Geranium
Gevuina avellana
Ghí
Glukonolakton
Glukonian wapnia
Glukoza
Gliceryna
Glicerofosfocholina
Gmelina arborea
Grejpfrut
Grevillea buxifolia
Guma guar
Gymnema sylvestris
Grab pospolity
Goryczka żółta
Goryczka goryczki
Gorzki ogórek
Goździk
D-Glukozamina HCL
Galusan epigalokatechiny
Gryka
Glikozydy flawonowe miłorzębu japońskiego
Glutamina
Guarana
Glicyna
Goji
Glikozydy stewiolowe
Glutamina związana peptydowo
Gorzkie drzewo pomarańczowe
Gruszka pospolita
Glutation
Glukonian magnezu
Glukonian wapnia
Grzyb świerkowy
Gotu Kola
L-glutamina
Głóg w proszku
GABA
Glukonian cynku
Gynostemma pięciolistkowa
Gęsiówka
Alfa-galaktozydaza (z Aspergillus niger)
D-glutaran wapnia
Glukoamylaza
Guma ksantanowa
Beta-glukanaza
Glicynian molibdenu
Glicynian magnezu
Glikozydy flawonoidowe
3-glukozyd cyjanidyny C3G
Guma guar
Galaktomannan
Galaktooligosacharydy
Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP
Zastrzeżona mieszanka EstroG-100
Glukonian miedzi
Głóg
Glutalityczna mieszanka enzymów roślinnych
Glicerofosforan wapnia
Glukozyd heptylu
Kaprylan poliglicerolu-6
Kokosan poliglicerolu-3
Kaprylan poliglicerolu-4
Rycynooleinian poliglicerolu-6
Glutaminian kokoilowy sodu
Glukozyd laurylowy
Estry poliglicerolu-6 oleju sosnowego
Glikolipidy
Olejek szałwiowo-geraniowy
Oleinian poliglicerolu-6
Oleinian poliglicerolu-10
Guma chleba świętojańskiego
Stearynian poliglicerolu-6
Krzemian magnezowo-glinowy
PEG-75 Olej z prawoślazu lekarskiego
Glikozydy cetearylowe ze słomy pszenicznej
Dicytrynian/stearynian poliglicerolu-3
Gardenia tahitańska
Polirycynooleinian poliglicerolu-3
Seskwiizostearynian poliglicerolu-2
Diizostearynian poliglicerolu-3
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Glutaminian kapryloilu disodu
Branat ryżowy poliglicerolu-3
Glikol propylenowy
Glikol polietylenowy
Glicerol
Choroba Leśniowskiego-Crohna
Grypa
Glukomannan
D-glukaran wapnia
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.