Podle písmene: D
2,6 - dikarboksylowa pirydyna
1,4 - dioksan
dimetosulfonian 2,3-diaminodihydropirazolo pirazolonu
2,4 - diaminofenoksyetanol hcl
Siarczan 2,4-diaminofenoksyetanolu
Alkohol anyżowy
Annatto (Cl 75120)
Antokijczycy
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Guma arabska
Alkohol arachidylowy
Papiernia Aralia
Aralia wysoka
Argania ciernista
Arizéma amurská
Aaron nieśmiały
Aronia czarna
Karczoch
Ascophyllum nodosum
Astaksantyna
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Awokado
Palma babassu
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Szpak prawy
Bakopa drobnolistna
Miotła Balmina
Masło shea
Bambus zwyczajny
Sproszkowana łodyga Bambusa arundinacea
Drzewo bananowe
Banksia serrata
Baobab Gregora
Baobab pierścieniowy
Baphia nitida
Barleria
Ziele bawełny
Bazylia święta
Czarny kardamon
Liść ostrokrzewu
Chlorek behentrimonium
Trójglicerydy C10-18
Drzewo pigwy lecznicze
Drzewo cytrynowe
Dalbergia shisham
Darutozyd
Decanal
Dziewiątki
Jabłczan Dl-C12-13 alkilu
Diazolidynylomocznik
DMDM Hydantoin
Dereń
Dunaliella Salina
Durvillaea antarctica
Distearynian glikolu
Drzewo granatu
Drzewo kardamonowe
Delta tokotrienol
D-mannoza
D-Ryboza
Dekstroza
Demetoksykurkumina
D-Glukozamina HCL
Octan DL-alfa-tokoferylu
D-Mannitol
Dysmutaza ponadtlenkowa
Dzwonek twardy
Dziadek do orzechów Pursha
DIM
DMG
Dziurawiec zwyczajny
Dioksyny
Dwuletnia papużka falista
DMAE
Dzianie owoców męczennicy
Drzewo kadzidłowca
Dziurawiec zwyczajny
Dziurawiec zwyczajny
Drzewo kakaowe
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
D-glutaran wapnia
Digest ultimate
Drzewo czarnego pieprzu
Indol 3-karbinol
Dwutlenek krzemu
DHA
Pantotenian D-wapnia
D-biotyna
D-pantotenian wapnia
Dzika truskawka
Dzika malwa
PIRYDOKSAL-5-FOSFORAN
CDP-Cholina
Chlorowodorek L-cysteiny
Chlorowodorek L-lizyny
Chlorowodorek L-histydyny
Chlorofilina sodowo-magnezowa
dwuwodzian kwercetyny
Dekstryna
Dwutlenek tytanu
Sól disodowa 5'-monofosforanu urydyny
Mieszanki tokoferolu Decanox MTS-90 G
Ekstrakt z palmy sabałowej (jagody) Emed-SP
Dziki ignam
Disiarczan disodowy rutynylu
DGL
Dimetikon
Dimetikonol
Diplazium Sibiricum
Dilaurynian sacharozy
Palmitoyl Tripeptide-5
Dipeptyd Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate
Karboksyaldehyd hydroksyizoheksylo-3-cykloheksenowy
Dracocephalum Nutans - olej
Dracocephalum Nutans
Digliceryna
Dziki ryż
Diabelski Pazur
Heksapeptyd-11
Dicytrynian/stearynian poliglicerolu-3
Diizostearynian poliglicerolu-3
Dipolihydroksystearynian poliglicerolu-2
Dehydrooctan sodu
Dopamina
Dysmutaza ponadtlenkowa
DEA
Dysbioza jelitowa
Depresja
Dominacja estrogenów
Sok wiśniowy
Cytrynian potasu
Cytrynian potasu
D-glukaran wapnia
Sól celtycka
Blog
Kurkuma dla zdrowia: Co powinieneś wiedzieć o kurkuminie
Kurkuma, znana również jako "złota przyprawa", jest korzeniem rośliny Curcuma longa, która pochodzi z Azji Południowo-Wschodniej. Ta żółta przyprawa jest nie tylko istotną częścią kuchni indyjskiej, ale słynie również z korzyści zdrowotnych, które wynikają głównie z aktywnego składnika kurkuminy. W ostatnich latach kurkuma i kurkumina zyskały wiele uwagi ze względu na swoje potencjalne korzyści zdrowotne, które obejmują wzmocnienie układu odpornościowego, zarządzanie procesami zapalnymi i wiele innych.
L-teanina: aminokwas zapewniający spokój i skupienie
L-teanina to aminokwas najczęściej występujący w liściach zielonej herbaty. W naturalny sposób promuje spokój bez powodowania senności i jest znany ze swojego wpływu na relaksację, poprawę koncentracji i zmniejszenie stresu. Dlatego też staje się coraz bardziej popularnym suplementem diety, występującym zarówno w naturalnych herbatach, jak i kapsułkach.
Kolagen: dla jędrnej skóry i zdrowych stawów
Kolagen jest niezbędnym białkiem budulcowym w organizmie, które jest niezbędne dla zdrowia skóry, stawów, kości i wielu innych tkanek. Stanowi on około 30% wszystkich białek w naszym organizmie i choć ciało naturalnie go produkuje, jego produkcja spada wraz z wiekiem. Skutkiem tego jest utrata jędrności skóry, większa podatność na zmarszczki oraz osłabienie stawów i kości.
Kakao: Bogate źródło przeciwutleniaczy i korzyści zdrowotnych
Kakao, główny składnik czekolady, jest obecnie znane jako "superżywność" ze względu na swoją wartość odżywczą i wiele korzyści zdrowotnych, jakie przynosi. Aztekowie i Majowie używali kakao nie tylko jako przysmaku, ale także jako środka leczniczego, a współczesne badania naukowe potwierdzają, że jest ono cennym źródłem przeciwutleniaczy, flawonoidów i minerałów.